Wij zouden het uiteraard ontzettend faut en tof vinden als jullie een leuke reactie  achter zouden laten op onze site als jullie een optreden van ons hebben gezien.

Wat vonden jullie ervan?????

6 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Severine van Weeghel
15 dagen geleden

Tijdens de vrouwluujzitting Lin met als thema Boogie Woogie hebben jullie opgtreden, jullie kregen de hele zaal mee en waren TOP. Veel positief commentaar ontvangen van dames. Dus heren bedankt dat jullie er waren en tot een volgende keer. Gr. Van de dames uit Linne.

Km licht en geluid
4 maanden geleden

Een tijdeje geleden kwam ik ze regen duo echt fout eerste gedachte wat de f...is dit apart maar zeker de moeite waard echt genieten. Een ding duo echt fout. vooral zo doorgaan gewaagd maar heel gezellig

Angelina
4 maanden geleden

ik heb de heren al vaker zien optreden super gezellig, ga zo door jongens Toppie !!

Jeanneke
4 maanden geleden

Een leuke avond gehad met Echt Faut in de Uitwijk te Eindhoven. Zeer gezellig. Leuke mannen, vol energie en gezelligheid. Ga zo door!!!

Els Max
4 maanden geleden

Altijd genieten van DUO Echt Faut !! Brengen de sfeer er super in en weten het goed vast te houden hun hele optreden 😍 hier dus een echte FAN 😉

Café 't Heukske Sint Joost
4 maanden geleden

Duo Echt-Faut waren te gast bij ons op de zomercarnaval. Daar hebben zij een super optreden neergezet. Een echte aanrader!

Zaal Mirage
4 maanden geleden

We hebben van jullie genoten tijdens de Faute Party.
Het was SUPER leuk.
Groetjes Ber & Petra