Wij zouden het uiteraard ontzettend faut en tof vinden als jullie een leuke reactie  achter zouden laten op onze site als jullie een optreden van ons hebben gezien.

Wat vonden jullie ervan?????

Rating: 4.75 sterren
8 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

John en Elke Faro
7 maanden geleden

Ze hebben van onze 12,5 jarige bruiloft รจรจn groot feest gemaakt!! Van Polonaise tot Neil Diamond, van Hazes tot Meatloaf tot hun eigen cd. Zelfs Julio Iglesias werd speciaal ingevlogen๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ grandioos! !
Gerard, Rick en natuurlijk ook Jeroen
KEI BEDANKT!!
Liefs John en Elke Faro

Patries
8 maanden geleden

2 sfeermakers die je raken met hun enthousiasme, dansmoves, en spontaniteit... Een aanrader dus als je van gezelligheid houdt.

Anja van Erp
8 maanden geleden

Het was een geslaagde middag. De mensen hebben er veel plezier mee gehad. Ga zo door

Suus van Pol
8 maanden geleden

Leuk dat jullie op de boerebroelof oppe Laak waren; de stemming zat er meteen goed in! Hopelijk tot een volgende keer!

Ingrid Janssen
8 maanden geleden

Maandag een super optreden gehad van de mannen Echt Faut. Ze waren echt goed. Super. Vanaf het eerste liedje ging het helemaal los. Ongelooflijk. Ik zou zeggen, heren ga zo door. Toppie ๐Ÿ‘๐Ÿป

Severine van Weeghel
9 maanden geleden

Tijdens de vrouwluujzitting Lin met als thema Boogie Woogie hebben jullie opgtreden, jullie kregen de hele zaal mee en waren TOP. Veel positief commentaar ontvangen van dames. Dus heren bedankt dat jullie er waren en tot een volgende keer. Gr. Van de dames uit Linne.

Km licht en geluid
een jaar geleden

Een tijdeje geleden kwam ik ze regen duo echt fout eerste gedachte wat de f...is dit apart maar zeker de moeite waard echt genieten. Een ding duo echt fout. vooral zo doorgaan gewaagd maar heel gezellig

Angelina
een jaar geleden

ik heb de heren al vaker zien optreden super gezellig, ga zo door jongens Toppie !!

Jeanneke
een jaar geleden

Een leuke avond gehad met Echt Faut in de Uitwijk te Eindhoven. Zeer gezellig. Leuke mannen, vol energie en gezelligheid. Ga zo door!!!

Els Max
een jaar geleden

Altijd genieten van DUO Echt Faut !! Brengen de sfeer er super in en weten het goed vast te houden hun hele optreden ๐Ÿ˜ hier dus een echte FAN ๐Ÿ˜‰