Voor muziek die bij je past

 

GK Productions Echt een kleine studio voor elke artiest, waar je tegen een vriendelijke prijs je eigen teksten en muziek kunt laten schrijven, arrangeren en produceren. 

GK Productions mag je gerust benaderen als je een eigen tekst hebt geschreven en daar graag een muzikaal arrangement onder wilt hebben.

Maar het kan natuurlijk ook andersom. 

Je hebt een arrangement en je wilt daar graag een gezongen tekst op laten maken. 

GK Productions kun je inzetten voor het editen en samplen, maar ook voor de productie van orkestbanden met achtergrondkoren.

 

Gerard Kielenstijn;
Tekstschrijver-Componist-Producer-Mastering. 

Gerard biografie

Gerard, geboren en getogen Eindhovenaar raakte op z'n zesde jaar al z'n eerste zwarte en witte toetsen aan van het oude orgel dat z'n ouders thuis hadden.

Zo klein als ie was, hij kwam nog niet boven het orgel uit, speelde hij zonder dat ie de toetsen zag, “oh, when the saints.”

Het was meteen duidelijk; Gerard was zéér muzikaal en daar moest iets mee gebeuren. Hij kreeg orgelles.

In de basisschoolperiode nam Gerard vaak en graag deel aan de playbackshows die met enige regelmaat gehouden werden.

Hij kon zich dan heerlijk verliezen in het oefenen van danspasjes, het spelen op emmers en deksels als drumstel en het playbacken op een échte gitaar die altijd wel iemand had.

Pas op de middelbare school kwam hij in aanraking met z’n eerste échte bandje, de schoolband genaamd “The Lizzards” onder leiding van Engels leraar Frank Scheepens.

Daar deed hij ook z'n eerste podiumervaring mee op. Het werkte verslavend voor hem.

Voor hem zelf was vanaf dat moment ook duidelijk; hij wilde muziek maken, het publiek bekoren, entertainen en raken.

Na de middelbare school speelde hij in talloze bands: Duo “Double Action”, de band “Call out”, Trio “Surprise”, de band “Undercover”, de succesvolle band “Ready2go” en het succesvolle duo “B-Positive.” en daarna het vernieuwde “Ready2Go.”

 

Gerard over zijn bandjes periode:

‘Vanaf het moment dat ik écht ging optreden met de muziek, dus de middelbare school kreeg ik last van het fenomeen genaamd plankenkoorts.

Dat uitte zich in diarree, overgeven en heel, héél druk en chaotisch gedrag vlak voor een optreden.

Gelukkig zijn de diarree en het overgeven inmiddels over, maar nog steeds wil ik vlak voor een optreden wel ‘ns een beetje chaotisch zijn.’

Gerard is na al die bandjes als all-round soloartiest op gaan treden onder de naam 'The N-tertainer'. Hiermee vermaakt hij het publiek met hits van toen en nu. 

Gerard heeft nu een eigen studio, GK Productions waar hij teksten en muziek voor zichzelf en voor andere artiesten schrijft, componeert, produceert en mastert. Ook heeft hij zich gespecialiseerd in het maken van videoclips en korte bedrijfsfilms. De oprichting van GK Productions vond een aantal jaren geleden plaats in Rosmalen waar vele artiesten de studio wisten te vinden. De studio is inmiddels verhuisd naar het plaatsje Echt in Limburg, waar een aantal nieuwe artiesten de weg weet te vinden naar de nieuwe locatie.

 

‘Op m'n 16de schreef ik m'n eerste eigen nummer.

Ik speelde in de toenmalige schoolband “The Lizzards” waar we alleen maar covers mee speelden. Covers waren leuk, maar eigen muziek maken en schrijven is véél leuker. De stijl die ik schrijf varieert. Nederlands en Engels zijn de talen waarin ik schrijf. Ik merk dat ik hierin geen keuze kan maken. Dat ik altijd fan ben geweest van George Michael en Rob de Nijs, hoor je toch wel in al mijn liedjes terug. En soms probeer ik ook eens een uitstapje naar lekkere ouderwetse soul of iets anders.’ 

 

 

Weetjes over Gerard:

Geboren te: Eindhoven.

Instrument: Toetsen en stembanden.

Favoriete eten: Zelf gemaakte Nasi en Lasagne.

Fan van: Fantasy, Science Fiction.

Favoriete dieren: Draken

Hobby's: Muziek maken. Teksten en gedichten schrijven. Liedjes schrijven.